Mini Şenlik 2014
(No Ratings Yet)
Loading...

Mini Şenlik 2014

Pepee
Pepee’nin müzikli, danslı, oyunlu sahne gösterisidir. Pepee’nin söylediği şarkılara Pepee’nin ve etkinliğe katılan çocukların dansları eşlik eder. Konserin tamamı Pepee’nin ve çocukların ezbere bildiği şarkılardan ve Pepee’nin çocuklarla oynadığı interaktif oyunlardan oluşmaktadır. Pepee konseri iki perdeden oluşmaktadır.

Our Theatre
Our Band Kukla Gösterisi
Our Theatre Gürcistan’ın 3 yaşındaki çiçeği burnunda kukla tiyatrosudur. Kumpanyanın adı “Bizim Tiyatro”dur ve bu isim oyuncuların her şeyi birlikte yaratmalarından gelmektedir. Mini Şenlik 2014 kapsamında sergileyecekleri gösterileri ‘’Our Band’’ (Bizim Orkestra) toplamda 3 müzisyenden oluşmaktadır. Piyanist – Kote, Davulcu – Miki ve Kontrabasçi – Beno. Orkestra Smooth Jazz çalarak keyifli müzikleri seyircisiyle paylaşmaktadır. Bu gösteriyi izlerken kendinizi kukla üçlüsünün jazz trio konserinde hissedeceksiniz.

Pınar Çocuk Tiyatrosu
Alaaddin’in Sihirli Lambası Tiyatro Oyunu
Binbir Gece Masalları’nın büyülü dünyasına hoş geldiniz. Yüreği iyilikle dolu Alaaddin, güzeller güzeli Prenses Yasemin, kötü kalpli vezir ve sihirli lambanın cini… Hepsi Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda yeni bir maceraya yelken açıyorlar.
Ülkenin kötü kalpli vezirinin aklında tek bir şey vardır. Efsanelerde anlatılan sihirli lambayı bulmak ve her şeye sahip olmak… Vezir, bir tesadüf eseri lambayı nasıl bulacağını öğrenir ancak bunu yapmak için kahramanımız Alaaddin’i kandırmak zorundadır. Alaaddin’in iyi niyetinden faydalanan vezir tam amacına ulaşacakken bir terslik olur ve lamba eline geçmez.
Bu arada güzel Prenses Yasemin ile tanışan Alaaddin vezirin planlarını öğrenmiştir. Kötü kalpli vezir, Yasemin ile zorla evlenmek ve prensesin babası Sultan’ı zehirleyip ülkeyi ele geçirmek istemektedir. Yüreği iyilikle dolu Alaadin’in ve Yasemin’in yapmak istediği tek bir şey vardır. Lambanın cininden ufak tefek yardımlar alarak kötü kalpli vezirin planlarını engellemek.

BP Çocuk Tiyatrosu
Önüm, Arkam, Sağım, Solum Trafik Tiyatro Oyunu
Oyuncu, yazar ve pedagog Aylin Çalap tarafından kaleme alınan Önüm, Arkam, Sağım, Solum Trafik adlı interaktif ve müzikli oyun; yaya kuralları, trafik işaretleri, emniyet kemerinin önemi, bisiklette kask kullanımı gibi trafikte doğru davranış biçimlerini eğlenceli bir şekilde çocuklara aktarmaktadır.
Bu güne kadar 1.5 milyon çocuğa trafik eğitimi veren oyun, yol güvenliği alanında hem çocukların, hem de ailelerin bilinç düzeyini arttırmayı hedeflemektedir. Eğlenceli ve eğitici bir deneyim yaşayan çocuklar için trafik kurallarını öğrenmek daha kolaylaşıyor ve unutulmuyor.

Beyza & Pepper Frisbee Show
2001 doğumlu Beyza ve Border Collie cinsi köpeği Pepper bir köpek sporu olan frisbee sporunu bir gösteriye çevirerek izleyenlere köpekle insan ilişkisinin nasıl spora yönlendirilebileceğini göstermektedirler. Ayrıca 1970’lerden bu yana dünyada hızla yayılan bu sporun Türkiye’de de yayılması için faaliyetlerine devam etmektedirler.

Etkinlik Tarihi:20 Nisan 2014 Saat:10:00-18:00
Yer:Life Park

Biletler Life Park Gişesinde ve www.biletix.com Adresinde Satılmaktadır.

Mini Şenlik 2014 · Etkinlik Yorumları

Benzer Etkinlikler

Pinhani Konseri Ücretsiz afiş

Pinhani Konseri Ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Pinhani, konserine davetlisiniz. Tarih: 20 Mart 2024 Saat: 20.30 Yer: İBB Şile Kültür Merkezi Ücretsiz biletinizi istanbulsenin uygulamasından temin edebilirsiniz.

Moto Bike 2024 afiş

Moto Bike 2024

Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği “MotoBike Fuarı”nda bu yıl da en yeni bisiklet, motosiklet ve aksesuarları tanıtılacak. Motosiklet ve bisiklet tutkunları 20-23 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin en kapsamlı Fuarında buluşuyor! Adrenalini doruklara çıkaran anlar için hazır mısınız? Dünya çapında ünlü gösteri ekibi Circus Trial Tour, motosiklet fuarında unutulmaz bir performans sergilemeye geliyor! Bu eşsiz […]

İBB Festival Park Ramazan Konserleri afiş

İBB Festival Park Ramazan Konserleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Festival Park’ta sevilen sanatçıları halkla buluşturuyor. 15 Mart 2024 18.00 Ud Dinletisi 19.45 Cengiz Özek 21.15 Şevval Sam 16 Mart 2024 18.00 Kanun Dinletisi 19.45 Türkyılmaz Sarıkaya Ekibi 21.15 Dilek Türkan 17 Mart 2024 18.00 Ney Dinle 19.45 Cengiz Özek 21.15 Yeni Türkü

Çanakkale Gezileri Başlıyor! afiş

Çanakkale Gezileri Başlıyor!

Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz gezi ile Çanakkale Destanı’nın yazıldığı topraklara gidiyoruz. Kahramanlık destanının yaşandığı toprakların hikayesini yerinde deneyimlemek için 19–20-21-22-23-24 Mart tarihlerinde düzenleyeceğimiz ücretsiz gezilere tüm komşularımızı bekliyoruz. Çanakkale gezisi için www.avcilar.bel.tr adresinden kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Avcılar’da ikamet şartı aranmaktadır.

Ekin Uzunlar Konseri Ücretsiz afiş

Ekin Uzunlar Konseri Ücretsiz

Karadeniz müziğinin genç ve başarılı sanatçısı Ekin Uzunlar, Sancaktepe’ de kuzey rüzgarı estirecek. Kemençeyi de adeta konuşturan Uzunlar, sevilen şarkılarını ve seçkin Karadeniz türkülerini sizler için seslendirecek. Tarih:16 Mart 2024 Saat: 21.30 Yer: Ayazma Deresi Yaşam Vadisi Sancaktepe Ücretsiz biletinizi istanbulsenin uygulaması üzerinden temin edebilirsiniz.